Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

                       
Socialize With Us
 
Translate Page
Online Payment
is now available
Click here to Pay online
 


Click here to buy online
 

Pakej Umrah 2013

Pakej-pakej umrah istiewa untuk tahun depan 2013 telah dipaparkan di laman web umrah kami di www.umrahziarah.com. Anda boleh mula membuat pendaftaran awal dengan menghantar tempahan ke alamat email umrah@syazatravel.com.my untuk mengelakkan kekecewaan tempat.

5 Responses

 1. admin says:

  Sila buat pendaftaran segera

 2. khalijah says:

  Assalamualaikum
  Ustaz..
  Pakej Umrah Feb / Mac 2013..
  Selain harga, kami juga sangat ingin tahu jarak & nama hotel semasa di Makkah & Madinah..

  jzkk

  • admin says:

   Walaikum Salam Puan Khalijah

   Pakej lengkap sedang dirangka dan akan siap tidak lama lagi. Harga setakat sekarang dalam lingkungan harga tahun 2012 iaitu RM5,290 pakej biasa dan cuti sekolah tambahan RM400 berdasarkan harga semasa hotel dan perkhidmatan lain. Hotel juga masih mengekalkan Mawaddah Int’l Group iaitu Yamama Mawaddah dan Nawarrah Mawaddah di Mekah manakala di Madinah Mawaddah Al Nur dan Mawaddah Waha. Gambar2 hotel masih boleh dilihat di http://www.umrahziarah.com dan akan kami upload di blog ini sedikit waktu lagi. Jarak Hotel Madinah sekitar 150m dan Mekah 350m.

   • Assalamualaikum!
    Saya sedang kumpulkan keluarga & rakan2 bercadang nak buat umrah pada Febr/Mac 2013 melalui penerbangan MAS. Setakat ini kami ada lebihkurang 20 senarai nama. Selama ini (8thn) setiap tahun saya ikuti pakej Gemilang Travel & Tours. Sejak akhir2 ini perkhidmatannya agak menurun. Jadi kami sedang mempertimbangkan sykt lain yg boleh berikan perkhidmatan yg lebih baik.
    Ada beberapa soalan yang mahu saya tanyakan :
    1) Bolehkan dptkan kami hotel di Mekah yg jaraknya <150m dari mesjidilharam. Biasanya di Mekah kami tinggal di Hotel Al-Saraya Iman atau Meriden sbb ada di antara kami adalah warga tua. Tentu sukar untuk jln jauh. Di Madinah pula adalah Hotel Al Fayroz & Hatta Hotel (pintu keluar belakang mesjid nabi).
    2) Kami mahu tahu kedudukan hotel tuan : Yamama Mawaddah dan Nawarrah Mawaddah. Boleh berikan peta atau pelan lokasinya dari masjidilharam. Begitu juga di Madinah : Mawaddah Al Nur dan Mawaddah Waha.
    3) Ada komisyen tak bagi setiap jemaah yg sy rekomenkan.

Leave a Reply


− 1 = eight